maandag 19 mei 2014

111 Triathlon Bilzen 18/05/2014

111 Triathlon Bilzen 1-100-10

1. Goetstouwers Stenn 3.19.07
2. Vekemans Glenn 3.26.18
3. Denis Sylvain 3.28.38

61. Lenaerts Sven 3.54.17 (16de H40)
120 . Vrints Joris 4.13.10 (71ste H18)

217. De Bisschop Jan 5.15.54

5 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. 1 ste Triathlon uit men carriere
   De weken ervoor niet teveel zenuwen gehad maar vanaf afgelopen vrijdag vielen de zenuwen me toch op het lijf en toen ik het albertkanaal zag juist voor de start wast helemaal klaar. Eens in het water was er van zenuwen geen sprake meer, de Sven had me den tip gegeven om met niet tussen de eerste zwemmers te begeven en rustig vanachter te starten. Het zwemmen was echt genieten en ging al bij al met mijn weinige ervaring redelijk vlot.Er heeft wel efkens ne vis aan men voeten gehangen denk ik want er is een klein wondje vanonder aan mene voetzoel (zou ook vant lopen kunnen zijn:)
   Fietsen ging echt naar men zin, kon men hartslag houden waar ik wilde en de vooropgestelde snelheid en met het achterhoofd om nog een bitje over te houden voor het lopen. Na 300 meter lopen kreeg ik echter krampen en die zijn pas over gegaan na de eindmeet. Toch kon ik nog genieten van het lopen en onverwacht stond Saskia ook te supporteren wat wel heel veel deugd deed. Een zalig gevoel bij finishen van men eerste trialhlon en daar doen we het toch voor.
   Triathlon : when 1 sport isn't enough

   Verwijderen
 2. sterke prestaties kerels!

  fleer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aanloopschema naar Ironman Luxemburg met de volgende statie ; Bilzen.
  Vooral kijken wat (langer) fietsgedeelte ging geven ; en daar was ik tevreden over. Tijdens fietsen alles goed onder controle en goed gevoel + mooi gemiddelde.
  Echter met 't lopen terug last van de harmstrings waardoor de HF niet echt de hoogte in gejaagd kon worden. Spijtig maar vijgen na Pasen (en hopelijk toch komende weken/maanden oplossing & beterschap hiervoor) zeker wetende doordat er veel deelnemers "dood gingen" met het lopen & hier dus nog mooie progressie op gemaakt kan worden.
  Zwemmen sloeg tegen & kreeg niet echt de snelheid die ik wou.
  Maar alles samen toch tevreden over uitslag/positie & genoten van een mooie wedstrijd!
  Proficiat nog aan den Joris die tot zondag nog niet wist dat ge 3 sporten achter mekaar kon doen :)
  PS ; Triatlon Bilzen heeft zijn naam niet gestolen waar de grens tussen drafting & NON-drafting heel dicht bij mekaar liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet toegeven dak voor de wedstrijd dacht : Joris zoude nie beter me een klein triatlonneke beginnen, ge gaat uw eigen serieus tegenkomen ! Maar hij heeft het tegendeel bewezen, puike prestatie. Blijven trainen op uw lopen en ge eindigt tussen de goei.
  Den andere zit hier al tussen en dit na één jaar doelgericht te trainen, da belooft voor de komende jaren.
  Ik ga ook nog eens een poging wagen volgend weekend op de mosten, ik hoop dak nie in schandaal val.

  BeantwoordenVerwijderen