zondag 1 februari 2015

Midwintermarathon Apeldoorn 1/02/2015

25 km Apeldoorn

1. Imo Muller 1.26.21
2. Saaid Ribag 1.26.27
3. Koen Henkes 1.26.35

71. Sven Lenaerts 1.41.44

2322. Guido Hochstenbach 3.04.48

4 opmerkingen:

 1. Iets meer volk dan in Lier.
  het is te zien dat het in Holland veel beter georganiseerd is. Geen probleem om te parkeren (met in totaal op alle afstanden meer dan 6.500 deelnemers), goede indeling in startblokken, mega ambiance, ....).
  Het parcours was heel knap maar, ondanks dat we in NL zaten, heel golvend (laatste 10km was een ellendig lang stuk wel op expressweg met heel lang stuk vals plat).
  De start was, natuurlijk met 2.300 deelnemers, iets meer zoeken naar de juiste snelheid. Iets te lang naar mijn goesting ; het duurde tot 11km vooraleer ik een groepje had gevonden om verder te lopen (met zo'n mega loop zijn er altijd natuurlijk een heleboel die veel te snel starten en redelijk snel al terugzakken...).
  Maar op 11km een kerel gevonden die perfect mijn tempo liep. Samen gelopen tot 3km van het einde ; dan versnelde die kerel en moest ik lossen ...(kerel had 4 marathons dit jaar op het programma staan....).
  Maar heel tevreden met uitslag, en vooral heel content omdat ik wederom verhoogde HF kon vasthouden (wel iets lager dan vorige week).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. goed om lezen da ge van uw kwetsuur af zijt, het lopen zit al snor precies,
  den 28ste denk ik ook den halve te doen in lier, tzal bijten worden om te volgen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal klaar met de kwetsure is nog niet, maar allessinds wel veel beterschap!
  Vandaag nog een behandeling bij den "naaldendokter" en hopelijk dan weer een stap verder.
  Voor 28/2 Lier moet ik nog zien ; dag nadien is Zwemloop Brasschaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. precies al goe op dreef Sven, zo vroeg op het seizoen (toppers gelijk gij liggen nie stil in de winter zekers?). Ik zal in de Lier de 10 km lopen, dan kunnen we samen naar huis.

  Wim

  BeantwoordenVerwijderen