maandag 30 maart 2015

PK 1/2 Marathon Lier 29/03/2015

Halve marathon Lier

1. Emmanuel Loverie 1.14.12
2. Koen Volkaerts 1.14.40
3. Kevin Van Oevelen 1.14.59

32. Sven Lenaerts 1.24.16

441. Hilde Wuyts 2.37.43


1 opmerking:

 1. Er werd tijdens deze wedstrijd gestreden voor Provenciaal Kampioenschap halve marathon en dat was ook te zien aan het niveau & de opkomst (ondanks het prachtige weer...)
  Gedurende heel de wedstrijd regen & felle windstoten.
  Het parcours was vooral uitgetekend om veel volk langs de kant te hebben (heel veel straatjes door het stad Lier + luskes op het plein), maar natuurlijk met dit hondenweer bijna geen volk ; enkel wat supporters achter de raam van hun woning.
  doordat ze het ook een beetje offroad & attractief wilden maken (bospaden, kleine zandwegen), was natuurlijk door het slechte weer stukken bij die er verschrikkelijk bijlagen en soms eerder naast de weg werd gelopen dan erop.
  Doordat er dus veel volk was, was het moeilijk om een groepke te vinden om aan te klampen. Dit is mij ook niet gelukt waardoor ik tot bijna 17km alleen heb gelopen. Soms heel leuk (wind af) maar soms ook niet te doen (langs Netekanaal - wind op de smoel en precies nen regendouche). Op 17km wordt ik ingehaald door groepke van 3man. Hier kan ik aansluiten tot einde wedstrijd.
  Toch content met resultaat ; iets meer dan 3min sneller als vorige wedstrijd.
  Langs de andere kant beetje paniek, want zit met overbelasting op de knie (net geen lopersknie) waardoor ik tijdelijk niets van lopen kan doen ; niet ideaal op 4 wkn voor de marathon.
  Maar enfin, we zullen het beste maar hopen....

  BeantwoordenVerwijderen