maandag 11 mei 2015

Triatlon Geel 10/05/2015

1/4 Triatlon Geel 1000/38,6/10,2

1. Tom Suetens 1.43.30
2. Alexis Krug 1.43.31
3. Bart Borghs 1.43.46

71. Sven Lenaerts 2.01.59
72. Jef Van Looveren 2.02.05

187. Didier Clabaut 2.58.28

4 opmerkingen:

 1. Amai nek aan nek precies, benieuwd naar de verslagen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai nek aan nek precies, benieuwd naar de verslagen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. was gisteren getuige van de spannende strijd tussen onze 2 triatleten, heb er van genoten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor deze (1ste) triatlonwedstrijd was ik niet echt nerveus voor de start maar vooral zenuwachtig voor het loopgedeelte. Na 2 maanden zo goed als niet meer gelopen te hebben door knieblessure, was dit de grote vraag of het wel zou lukken tijdens het loopparcours.
  Ik had moraal gezien al nen deuk gehad toen ik 3 wkn voor de marathon Antwerpen verplicht moest afhaken door deze loopblessure....
  maar enfin, doel van vandaag was voornamelijk kijken wat het zwemmen gaf & dan natuurlijk daarna het lopen.
  Zwemmen ; hier was ik al content over ; 2min sneller als vorig jaar. Maar het was te zien dat ik voor de eerste keer in openwater lag want ik had wat last van mijn oriëntatiegevoel en zwemde van links naar rechts...En ondanks 17.2°C, verdomme nog koud!
  Fietsen ; grote verandering bij deze wedstrijd was dat het een stayerwedstrijd was. Ik wou voor mezelf vooral trainen met oog op 111 Bilzen nu zondag dus heb dan ook voor 95% op kop gereden, waarvan 90% eigenlijk grotendeels alleen. Dus goei training!
  Lopen ; dit was het spannenste voor mij...Na de wissel begon ik heel voorzichtig te lopen en ik had mezelf ook de verplichting opgelegd om te stoppen vanaf ik ook maar iets voelde (want dat was nu nog niet verstandig om hierin te forceren). Maar tegen de verwachtingen in, draaide de knie goed mee en had ik geen last. Wel de HF niet te hoog gedreven, maar heerlijk gevoel ! (na 2maanden). Op km7 zie ik in de verte een knappe roodachtige BIR outfit (van menne compagnon Jef v Looveren) en dat stimuleert natuurlijk nog wat extra. Beetje versnellen, geen knieblokkage, en klapke doen met de Jef en voorbij steken ('t was wel kort gesprek hé Jef :) )
  Conclusie ; eindtijd 4min sneller als vorig jaar. Tevreden dat er progressie is in het zwemmen + dat we "back on track" zijn met het lopen ; nu kan ik eindelijk terug wat gaan trainen in het lopen.
  Nu zondag lekkere uitdaging met lang fietsparcours ; Bilzen 111!

  BeantwoordenVerwijderen