zondag 1 november 2015

Rond d'n Ekker duatlon 1/11/2015

Winterduatlon Reusel 14/64/7

1. Rik Thijs 3.11.29
2. Bart Borghs 3.15.48
3. Bert Nietvelt 3.23.43

8. Steven Bogaerts 3.34.09
21. Jef Van Looveren 3.42.47

68. Johnny De Bel 4.48.29

1 opmerking:

  1. Na de kwart van Lille had ik het gevoel nog vrij goeie conditie te hebben en wou nog wel efkes blijven trainen tot deze wedstrijd. Er zou immers een grote delegatie Birrers aan de start staan. Allemaal me een andere reden haakten ze één voor één af. Gelukkig deed onzen heldeelnemer vant jaar nog mee zodat we met zn tweeen naar Reusel reden. Zoals altijd staan de tenoren van de hel van kasterlee hier aan de start (met uitzondering van de winnaar) zodat het toch een sterk bezette wedstrijd is. Onder een zalig zonneke was de trisuit meer dan genoeg om de wedstrijd te starten. Loopparcours is nie echt om over naar huis te schrijven, veel kantjes van d'n ekker en zelfs door den ekker waar rapen of iets dergelijk op staan. Toch ging het me goed af en kon ik naar verluid als 5de op menne fiets springen. Het fietsen was iets minder, er komen er over gevlogen maar je weet hier nooit of deze solo/duo of lange/korte wedstrijd aant doen zijn, aanpikken lukte echter nooit. 3 van de 5 ronden rijd ik alleen tot er een groepje van 5 me bijhaalt waar ik de laatste 2 ronden mee afhaspel. Net zoals in de hel 2 jaar terug kom ik weer tot de conclusie dat men achterwiel gene volledige toer draait als ik er ne zwier aan geef, godvermiljaardeklotefrijnen. Samen met de nummer 7 de tweede loop gedaan maar moest me gewonnen geven in den eindspurt.
    Met deze conditie kriebelt het wel om de hel mee te doen, maar door de zwemlessen/trainingen gaat er te weinig tijd overschieten om de lange duurtrainingen te kunnen doen vrees ik.
    Zo, met goei resultaat de winter in, altijd goe voor de moral. Nog efkes hoogtes en laagtes van 2015: Goe begonnen met marathon, prachtige eerste editie van BIRatlon, content van mennen eerste halven IM. Echter geen enkele overwinning kunnen behalen en teleurgesteld dat men zwemmen er niet op verbeterd is.
    Nu eerst er nog eens een goei lap op geven op ons teerfeest, tot dan.

    BeantwoordenVerwijderen