dinsdag 18 februari 2014

6 uren van halle 15/02/2014

6 uren van Halle

Ploegen

1. Be fast cycling team 1 : 31 ronden
2. RS-bikes 1 Pulderbos : 30 ronden
3. Gierke : 30 ronden
19. BIR (Bert en Jef Aernouts - Tom Bevers - Steven Bogaerts) : 26 ronden
47. Sowat 2 : 10 ronden
Rs-bikes 1 Pulderbos

2 opmerkingen:

 1. De kop is eraf.
  De eerste BIR punten zijn toegekend, mooi als deze ineens in teamverband verdiend zijn. De 6 uren van Halle is een mountainbikewedstrijd waar je in ploeg of als solo gedurende 6 uren (van 14.00 tot 20.00 uur) een rondje van 5 km door het bos zoveel mogelijk keer moet rijden.
  Vlak voor de start nog efkes den toer verkend me den tom, nipt op tijd terug om mij (achteraan) de meute aan de startlijn te plaatsen. Zoals altijd vertrekt iedereen alsof het een wedstrijd is van 20 minuutjes. Rustig vertrokken en tempo stelselmatig opdrijven wanneer het pak uiteen ligt en voorbijsteken gemakkelijker is. Als diesel zijnde gingen mijn rondetijden naar beneden maar na 4 toerkes was het aan devolgende zodat ieders zijn part kon doen in't licht. Hoe verder de wedstrijd vorderde hoe hoger we in de rangschikking kwamen. Den Bert kwam juist op tijd om zijnen broer af te lossen, zodat ook hij zijn toerkes (snel) afmaalde. Terug aan mij, met het licht op mennen helm, wat den 3 de toer opgezet moest worden. Snel werd duidelijk dak in't bos de sporen nie voldoende zag om goe door de modder te gaan, zodat rondetijden wa langer werden. Dit was blijkbaar bij iedereen het geval zodat we onze plaats konden handhaven.
  Den tom deed nog een sportief gebaar tov onze FAT collegas, waar Steven Krijnen plat reed, door zijnen chip mee te nemen en af te geven aan hun bus zodat zij niet teveel tijd verloren hebben. Da hebben we nog tegoed in de toekomst.
  Plezant wedstrijdje waar alle categorien van sporters vertegenwoordigd zijn, atleten die als solo meer ronden rijden dan wij met 4 en funploegen die maar 10 toeren doen. Volgend jaar met 2 ploegskes zodat we een wedstrijdje in de wedstrijd kunnen doen, of mannen die solo doen ?

  PS noteer ook sterke prestatie van Floris Schats als 20ste bij de solos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. sterke 1ste prestatie BIRers!

  BeantwoordenVerwijderen