dinsdag 26 augustus 2014

ATB cross Meerhout 24/08/2014

ATB cross Meerhout

B-reeks :

1. Tomas Leysen
2. Peter Willemsen
3. Jos Bogaerts

30. Wim Eelen

45. David Vissers

1 opmerking:

  1. ATB cross, dit jaar nog niet toe gekomen, maar zondag toch maar eens de moed bijeen geschraapt en naar Meerhout afgezakt. Vervelende is dat de startpositie bepaald wordt door je klassement, en aangezien ik de voorbije 15 westrijden gebrost had, wist ik al wel waar ik mocht gaan staan, vanachter dus...

    Zeer technisch parcours met maar een paar rechte stukken om voorbij te steken, dus in de start moest het gebeuren. Daar steek ik er direct een stuk of tien voorbij, dus dat zat lekker. Maar al snel had ik door dat het geen topdag ging worden. Benen deden ongelooflijk zeer (alhoewel ik in de week niet al te veel gedaan had), kreeg de hartslag niet omhoog en de fut zat er niet in. Resultaat, een uur harken om mijn positie te kunnen handhaven met een paar keer haasje over, en in de laatste tweehonderd meter me nog laten aftroeven en nog twee plaatsen verloren. Geen topdag dus, maar soit, de volgende keer beter.

    PS: voor diegene die graag mountainbiken, zeker een aanrader om je voor dergelijke wedstrijden volgend jaar ook in te schrijven!

    Wim

    BeantwoordenVerwijderen