maandag 17 juli 2017

Hageland Power Triatlon 16/07/2017

Hageland Power Triatlon 2000/60/15

1. Tom Seutens 3.01.11
2. Pamphiel Pareyn 3.04.26
3. Sybren Baelde 3.05.44

59. Sven Lenaerts 3.43.05

178. Jimmy Coenegrachts 5.09.33

3 opmerkingen:

 1. Het lijkt al een eeuwigheid geleden dat ik nog eens vermeld werd op de BIR website.
  Na meer dan een jaar van miserie waarbij Murphy’s Law even een hoofdrol heeft gespeeld in mijn leven…zeker toen werd verteld na het plaatsen van mijn nekprothese dat ik niet echt meer moest denken om nog op een koersfiets te kunnen kruipen, laat staan nen TTfiets… toch doorgebeten en gevochten om terug te kunnen-willen komen.

  En na 1jaar en 2 maanden geen wedstrijd gedaan te hebben…. Stond ik eindelijk nog eens aan de start van een wedstrijd!!
  Het klinkt tegenstrijdig maar het was nog eens zalig om die zenuwen te hebben…
  Achteraf gezien niet echt de meest logische wedstrijd gekozen (ik had beter een kleinere gedaan en minder uitdagend (deze had veel klims in fietsen & lopen en nog eens gevaarlijke omleidingen tijdens fietsen omwille van wegenwerken).

  Ik kan veel negatieve zaken over de wedstrijd vertellen ; slechte zwemtijd door linkerarm, nooit echt goed in fietsgevoel geraakt, achterrem die sleept bij het klimmen (merci Fleer voor de opmerking), de grootste broekschijter bij de afdalingen geworden, buikkrampen bij het lopen,….
  Maar al die negatieve dingen worden overheerst door 1 positief ding ; ik heb terug een wedstrijd kunnen doen, de finish gehaald zonder kleerscheuren en zo ontzettend van genoten !!!
  Hoewel ik van tevoren echt gezegd had om niet met tijden & rangschikking me bezig te houden, viel de uitslag bij al nog enorm mee & beter dan ik had verwacht.

  Nu hopen dat deze Dacia carrosserie voldoende hersteld en we kunnen de revalidatie verder zetten…met nog stille hoop op IM Barcelona einde september …
  Sven Lenaerts

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch ongelooflijk knappe prestatie, zeker na zo'n voorjaar van pech en miserie! Dieje moteur is terug dik in orde precies 😉

  BeantwoordenVerwijderen