zondag 16 maart 2014

Antwerp urban trail 16/03/2014

Antwerp Urban Trail

1. Vandekerckhove Bram 38.36
2. Trogh Ramses 39.50
3. De Smet Raf 40.27

198. Bevers Tom 51.13
325. Stalmans Tim 52.53
1098. Meeussen Eve 58.22
1574. Eelen Wim 1.00.38
2887. Goetstouwers Bart 1.05.35
2899. Meeussen Nele 1.05.38
6729. Van Dyck Stephanie 1.19.08

7615. Deletre Louis Ferdinand 2.56.214 opmerkingen:

 1. Voila, mijn eerste punten zijn ook binnen. Top evenement eigenlijk, prima georganiseerd als speelde de stralende zon natuurlijk ook wel zijn rol. Niet wetende wanneer te starten maar gegokt op een start in de eerste wave, maar starten in de laatste wave was de boodschap. Twee uur wat koekeloeren dus en gesupporterd voor de andere birrers aan de start.

  Direct van de start eigenlijk het gevoel dat ik den dag ervoor een marathon had gelopen (allé, ik denk toch dat da zo voelt, want heb da nog nie op het palmares staan) en precies beton in de benen. Mooi parcours wel met passages door centraal station, kievitplein, park spoor noord, Mas, astridpark, vlaaikensgang, begijnhof, stadhuis en nog wa plaatsen die ik Antwerpen nog nooit gezien had. Echt genieten (had me vooraf voorgenomen dat zeker te doen) kan ik pas vanaf een kilometer of 7/8, want dan begint de motor aan te slaan en gaat het stilaan beter.

  Al bij al redelijk content over de streep en vooral gemotiveerd om het trainingsritme wat op te gaan bouwen om meer zulk een dingen mee te doen, maar dan wel genieten vanaf de eerste moment!

  Besluit: mooie wedstrijd, mooie opkomst van bir-team (8 lopers aan de start- klassement wordt nog bijgewerkt) en een aanrader voor iedereen volgend jaar!

  Wim


  BeantwoordenVerwijderen
 2. inderdaad mooie opkomst, als de jef zijnen incognito naam nog wil geven kan ik den uitslag compleet maken.
  natuurlijk allemaal goei prestaties, er schieten er toch enkele bovenuit, den bevers bevestigd en ook me den tim hebben we een goei aanwinst lijkt het
  ook onze vrouwen zijn klaar voor parijs denk ik
  chapeau aan allen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het weer gaf een duwke in de rug, maar khad ook goej benen. Ik voelde van bij de start dat het goed zat, voorbijgestoken door vijf à tien man denk ik. Der mocht hier en daar een lintje meer gespannen worden, 2 keer gezien dat er volk in de verkeerde straat afdraaide... Sunt van den tijd. Achteraf bekeken was ik ook beter met den trein gekomen, bij het naar huis rijden ketting van de motor gereden... Als kers op de taart de motor de afrit van sint job opgeduwd... Zwaarste inspanning van die dag... Wat een ontspanning!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. naar de marathon mer mé den trein (kan er een pintje gedronken worden en de 10 milers aanmoedigen)

  BeantwoordenVerwijderen