maandag 31 maart 2014

Off road duathlon Putte 30/03/2014

Off road duathlon Putte 3,8-22-3,8

1. Thijs Jim 1.21.20
2. Wuilmus Wouter 1.21.46
3. Driessens Kris 1.22.22

8. Bogaerts Steven 1.26.17
38. Aernouts Jef  1.38.21

92. Denijft Jan 2.19.26

2 opmerkingen:

 1. "winter"duathlon in putte, voor mij de mooiste die er is, voornamelijk door het mooie technische fietsparcours. Ieder jaar dan ook volzet en met een 150 man aan de start een drukke, nerveuze bedoening. Start was niet al te best (misschien zaten de 180 km van de ludo peeters nog wa in de benen) en had ne km nodig om op toeren te komen. Dan de gas open en voorbijsteken maar en de mtb op. Gewoonlijk vlammen de eerste ronde de snelle mannen van de duos mij voorbij, maar dit jaar duurde het lang eer er iemand over kwam. Er zou me uiteindelijk maar éne voorbijsteken, maar bij den deze (vincent meyvis) aanpikken was geen optie. Wel kwam menne duathonconcurrent willem dierckx erbij en samen konden we naar een ander tweetal rijden waar we de rest van het fietsen mee samen reden. Het was heel den tijd opt randje fietsen voor mij op het technische parcours en dan ook regelmatig sjans gehad dak heel den tijd zen rechtgebleven. Laatste ronde werd het echt wel druk met de gedubbelden en als vierde moet ge dan constant gaten dichten waardoor ik alles eruit perste en alleen weg kon rijden om even later de wissel binnen te rijden.
  Nog ene kunnen voorbijsteken tijdens de laatste loop en als 8ste over de meet, heel content wat ik met het sterke deelnemersveld vooraf nooit had gedacht.
  Verplichte kost voor volgend jaar voor een heel pak andere birrers (desnoods duo).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor mij de derde keer ooit dat ik een duathlon doe denk ik; maar in mijn prille carrière zeker ook de mooiste. Prachtig mtb-parcours, eigenlijk te mooi om volledig in de rode te gaan. Maar voor Bracht int Rood kon ik natuurlijk niet anders ... ;-)

  Natuurlijk kon ik Steven van het begin al niet volgen, maar dat was ingecalculeerd. Het eerste loopdeel ging zoals ik van de huidige conditie kon verwachten, fietsen al bij al ook redelijk, tweede deel lopen ging echt niet goed en daar ook veel tijd verloren. Misschien dat de laatste thuismatch van FC De Witte van de dag ervoor er voor iets tussen zat (en dan vooral den derde helft).

  Al bij al content, heel blij dat ik heb meegedaan, hopelijk volgend jaar met meer volk.

  BeantwoordenVerwijderen