dinsdag 8 september 2015

ATB cross Merksplas 6/09/2015

ATB cross Merksplas C-klasse

1. Jurgen Onincx
2. David Govaerts
3. Glenn Smets

14. Kristof Anthonissen

38. Hans Van Den Moortel

1 opmerking:

 1. Een ATB-cross in de buurt, dan moest ik mijn nummer nog is zoeken. Daar mijn vorige prestaties beperkt bleven tot een lekke band in Meer was het achteraan starten. Het doel was dan ook om in de eerste helft te eindigen. Bij de opwarming en de verkenning van het parcours voelde de benen vermoeid aan. Ik was zaterdag voor het eerst sinds de duatlon van Loenhout nog is gaan lopen. Dit samen met het zaalvoetballen van 's avonds zorgde ervoor dat de beentjes wat stijf waren.
  Bij de start werd er al direct gevallen zodat we met de 5 laatsten al te voet stonden. Vanaf dan kon de inhaalrace beginnen. Dit ging echter niet zo vlot als gewenst waardoor ik niet verder kwam dan een 14e plaats. 11 oktboer is er een ATB-cross in Wuustwezel. Hopelijk kan ik hier dichter bij het podium sluipen. Al zal dit afhangen van de benen en de mogelijkheid tot voorbij steken. Tegen dan zouden we ook moeten aangepast zijn aan het kortere en intensievere werk. Zatedag staat hier een open wedstrijd gepland, voor de geïnterresseerden.

  Voetballen is blijkbaar geen goed idee als je dat niet gewoon bent. Zondagavond was ik al goed stijf en maandag kon ik maar amper lopen. Stappen gaat nog altijd moeizaam. Ik hoop dat de stijfheid eruit is tegen de zaterdag.

  Sportieve groeten,

  Kristof

  BeantwoordenVerwijderen