maandag 10 augustus 2015

sterke peer triatlon 08/08/2015

Sterke Peer 1/8 triatlon 750/22/5

TRIO'S

1. Bioracer triathlon team 1 : 51.00
2. Bioracer triathlon team 4 : 52.01
3. Todidy : 52.12

17. BIR 2 (Bert Aernouts - Kristof Anthonissen - Thijs Anthonissen) : 55.26
40. BIR 3 (Tom Vorsselmans - Joris Mertens - Thomas Goossens) : 59.39
84. BIR team F (Stefan Fleerackers - Guy Mattheeussen - Kim Peeters) : 1.03.57
110. BIR 17 (Wim Eelene - Bart Van Loy - Cedric Van Loy) : 1.06.39
125. BIR 4 (Jan Vanschaeren - Bart Goetstouwers - Nele Meeussen) 1.08.56
DNF. BIR 1 (Jef Van Looveren - Sven Lenaerts - Steven Bogaerts)

211. Luc 50 : 1.27.58

SOLO'S

1. Alexis Krug 58.07
2. Thomas Jurgens 58.08
3. Thomas De Vleesschouwer 59.25

26. Jef Van Looveren 1.05.34
67. Bert Aernouts 1.10.34
74. Steven Bogaerts 1.11.23
99. Wim Eelen 1.13.27
199. Tanya Wuyts (18 de vrouw) 1.23.42
238. Nathalie Goetschalckx (29 ste vrouw) 1.31.38

261. Filip De Schrijver 2.07.01


KIDSRUN

Preben Fleerackers
Jef Bevers
Robbe Bogaerts
Hasse Fleerackers
Cis Bevers
Marie Eelen
Roos Bogaerts
Janne Goetstouwers
Louise Eelen
Sterre Goetstouwers
Nand Bruneel

 
 
4 opmerkingen:

 1. sterke peer triatlon, na de biratlon de gezelligste wedstrijd vant jaar.
  nee, dit is qua organisatie gewoon top, en hier moeten we onze ogen de kost geven om van te leren. Als je in een dorpje als wuustwezel een 700 man aan een sportwedstrijd kan laten deelnemen, chapeau.
  Onze trio liep in mineur af, sterke zwembeurt van onze challenger Jef bracht de sven in mooie fietspositie, maar de pech blijft hem achtervolgen waardoor ik mijn opwarming voor het lopen mocht stoppen. Shit, geen excuses voor de solowedstrijd alst resultaat hier tegenvalt.
  Eigelijk had ik een goed gevoel tijdens het zwemmen, maar schijn bedriegt want het resultaat was weer droevig. Omdat ik me hier nie meer druk in maak, gewoon beginnen fietsen gelak ne zot met z'n drien, waarvan er ene af en toe overnam. de 22 km fietsen afgehaspeld met een 60ste tijd, dik tevreden hierover als je dit bijna op je eentje doet. Ook het lopen ging vlot, maar had gehoopt den bert nog te pakken, maar die heb ik nie meer int zicht gekregen, sterke wedstrijd van hem.
  Hopelijk komen we niet als laatste uit het Zell meer, maar voor de rest heb ik er vertrouwen in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondanks de positieve resultaten de laatste weken, zat ik toch serieus te sukkelen met het fietsgedeelte ; stuur afbreken, ketting eraf vliegen…
  En nu met de trios omver vallen…
  Er zijn 2 termen die nen sportman liefst niet ziet staan ; DNF & DNS.
  Spijtig genoeg heb ik er die dag 2 achter menne naam moeten schrijven.
  Sorry voor menne trio waarbij den Jef bangelijk gezwommen heeft & den Steven klaar stond om een raket te lanceren met het lopen.
  Volgend jaar revanche

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op de Sterke Peer wouden we de goede vorm uit Polen verzilveren. Ineens ook kosten aan mijne fiets gedaan na het debacle met de duathlon in Loenhout. Nieuwe wielen, banden, casette, ketting, trapas, kortom alles wat draait. Nieuw materiaal en goede benen, klaar voor een half uurke te vlammen. Bert kwam al vrij snel uit het water (rond de 50 ste plaats bleek achteraf) zodat we met het fietsen meteen goed weg waren. In het begin al direct een tiental personen opgeraapt. Uiteindelijk zat enkel Stef Aernouts in het wiel zodat we er de eerste ronde een koppeltijdrit van gemaakt hebben. Zodoende hebben we nog een tiental personen kunnen inhalen, en deels kunnen achterlaten. Na een ronde hebben we het tempo iets laten zakken waardoor er een pak fietsers zijn komen aansluiten, maar echt ronddraaien en tempo rijden gebeurde niet. Dan maar een demarrage geplaatst in de hoop dat de betere meesprongen. Ik zat echter alleen waardoor ze een aantal kilometer verder terug in mijn wiel zaten. Dan was het zaak om verder rond te draaien met een paar anderen om het tempo niet te veel te laten zakken en ervoor zorgen dat ik eerst in de post kwam, wat ook gelukt is. En dan moest onze sterkste troef natuurlijk nog vertrekken. Ondanks dat de groep voor ons al een tijdje weg was heeft ons Thijs nog enkele lopers kunnen oprapen zodat we op een 17e plaats zijn kunnen eindigen, als eerste BIR-ploeg spijtig genoeg. We moeten blijkbaar toch nog een tandje bijsteken tegenover de betere triotriatlonploegen. Dat zal iets voor volgend jaar zijn. Dan maar ineens de afterparty meepakken. Dit jaar tegen 23u naar de chirofeesten vertrokken, en daar was het ook niet slecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Na even gezocht te hebben naar een fietser en zeker een zwemmer, een ploegje kunnen vormen voor de trio triatlon. 5 km lopen zal zeker geen probleem zijn, maar sprinten is een ander paar mouwen. Op voorhand al vernomen dat den Tom Vorsselmans veel aan het trainen was in het water en bij de fietstraining op woensdag had ik al gezien dat de Jos Mertens ook scherp stond. Den Tom kwam ergens bij de eerste helft uit het water, met een 91ste tijd zeker niet slecht gezwommen. Spijtig genoeg vond de Jos niet direct een goed groepje waardoor hij een groot deel van de toer alleen moest rijden. Uiteindelijk toch een groepje gevonden, maar hier ook veel kopwerk moeten opknappen. Bij het ingaan van de laatste bocht kwam iedereen er nog over waardoor we bij de laatsten van het groepje moesten wisselen. Met de 53ste fietstijd hadden we weeral wat plaatsen gewonnen. Dan vertrok ik voor het loopgedeelte. In de eerste 100m al direct wat volk kunnen inhalen en zo kwam ik bij Stef Bevers terecht. De eerste ronde kon ik hem nog volgen maar voorbij steken zat er niet in. De tweede ronde viel ik toch iets terug en moest ik hem laten lopen, wellicht het gevolg van de iets te snelle start. Op het einde van de 2de ronde zag ik voor mij nog iemand van het VET-team lopen en dat was nog een goed mikpunt. In de laatste 100m de VETTER nog voorbij gestoken en bleek dat het mijn neef Stijn Bogaerts was. Altijd plezant om iemand bekend te kunnen voorbijsteken. Met het lopen de 40ste tijd gehaald en hiermee zeker tevreden. In totaal ook op plaats 40 geëindigd. Tijdens het wachten in de wisselzone vernomen dat de Sven gevallen was met de fiets en moest opgeven. Spijtig want daar had zeker een mooie prestatie ingezeten. Nadien nog iets gedronken ter plaatse en 's avonds nog wat vocht aangevuld op de chirofeesten tot de vroege uurtjes.
  Thomas Goossens

  BeantwoordenVerwijderen