zaterdag 27 juni 2015

Lollepotters triatlon 26/06/2015

Lollepotters triatlon 0,3-18-4

1. Tim Brydenbach 48.24
2. Jan De Henau 48.48
3. Sam De Bruyn 48.56

9. Steven Bogaerts 51.08
13. Sven Lenaerts 51.30
74. Wim Eelen 57.29
201. Caroline Hectors 1.05.42

317. Jitse Verhaegen 1.36.31

Ploegenklassement

1. De halse duvels ft. bio racers 49.40
2. Trille 50.15
3. White cliffs of malle 51.57

5. BIR 56.27

16. Triatlol 1.23.07

3 opmerkingen:

 1. Wanneer ik me op mijn gemak naar de start begeef, blijkt iedereen al vertrokken te zijn... Zwempak zelfs nog niet aan, dus al lopend naar het water men pak aangedaan, aan nen vriendelijke supporter gevraagd mijn pak dicht te doen en het water is. Het gat met de laatste schoolslagzwemmer was toch al een eind... Volle gas vooruit (ik denk niet dat ik ooit al zo snel gezwommen heb, dankzij de andrenaline) en het gat met de laatste gedicht (plaats 316 was een feit), dan tussendoor geslalomd en nog heel wat schoolslagzwemmers in gehaald. Gelijk ne zot gewisseld en dan beginnen stompen op de fiets. Geluk dat er nog nen deftige fietser in onze groep zat, die het merendeel van het kopwerk deed. Ikke de rest. Dan beginnen te lopen en geen idee op welke plaats ik ondertussen zat. Het lopen ging goed, en anders dan andere jaren, kon ik nu volk inhalen, in plaats van ingehaald te worden. Al zal de positie daar ook wel iets mee te maken hebbend enk ik. Laatste 500 m de klassieke steken in de zij, maar bij de finish toch nog content om te horen dat ik nog 73e ben. Klote natuurlijk, want anders had volgens mij een verbetering van de tijd van vorig jaar er zeker in gezeten. Volgend jaar toch maar wat vroeger vertrekken.

  Wim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. als ge nie veel van een wedstrijd verwacht, gaat het dikwijls het best. vandaag ook weer het geval, was nl donderdag naar werchter geweest en nie echt gekeken op een pintje meer of minder. Op den terugweg vrijdagmiddag gedacht om rustig int bed te kruipen en er nie meer uit te komen voor zaterdagmorgen. Tegen den avond toch wa aan de betere hand en eenmaal int water terug ne verse. Als enige van ons 3 stond ik tijdig aan de start, veel overschot was er nie, maar tiret van pak was just omhoog da we vertrokken. Zwemmen viel wreed goe mee vankeer, en kwam net na de sven uit water. Dju, hier moet ik mee zien te vertrekken, wat op het nippertje lukte. Hoe verder opt vliegveld hoe groter de groep, en samenwerking verliep al bij al goe. Verder in de wedstrijd begonnen er veel te slepen, en werd het meeste werk toch door BIR gedaan. Vliegende tweede wissel en kon zo als eerste van deze groep beginnen lopen. Super was het niet, maar naart einde toe riepen ze dak top 10 was, dus gelopen tot de laatsten drup alcohol eruit was en uiteindelijk als 9de content over de meet. Naar goede gewoonte (opnieuw) de nodige trappist naar binnen en voldaan tbeddeke in.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een beetje hetzelfde beginverhaal als den Wim. Ik had mijn pak nog maar half aan of het startschot werd al gegeven. Al lopend men armstukken aangetrokken. Vlak voor het water gestopt, nen fotograaf langs de kant vastgepakt & gevraagd of hij mijn pak wou dichtritsen. Deze had al veel fotos gemaakt denk ik maar nog nooit een zwempak van dichtbij gezien & dus het niet dicht kreeg, waardoor ik dus genoodzaakt was om met een open zwempak en pas halverwege de groep in het water te springen ... en ik kan je garanderen dat, met een open zwempak zwemmen, niet gaat… je schept precies nen hele zak water vooraan en ze trekken je precies naar beneden…
  Maar enfin, uiteindelijk toch uit het water gesukkeld met een belabberde zwemtijd natuurlijk. Bij de wissel den Steven ook zien wisselen waardoor we samen ons fietsgedeelte konden inzetten. Dit is waarschijnlijk elk jaar hetzelfde verhaal ; best nen grote groep maar uiteindelijk toch altijd dezelfde vooraan die wat werk maken om de snelheid erin te brengen (en tjonge, wat rijden er steeds meer tijdritfietsen mee in deze wedstrijd!).
  Na het fietsen, het lopen ingezet. Dit ging goed en enkel maar ingehaald. Den Steven steeds op 100m voor mijn neus zien lopen ; even gedacht dat ik hem zou kunnen bijbenen, maar t’was maar bij een gedachte gebleven.
  Toch weeral wa plaatsen opgeschoven tov vorig jaar en (omdat den Steven het niet zegt, zal ik het zegge; 2de in menne age group & Bougie ook 2de in zenne age group).
  Desondanks de beperkte opkomst vd BIRers (stratenloop Brecht natuurlijk), toch een 5de plts kunnen afdwingen als groep.
  Met voldaan gevoel wa pinten beginnen te pakken, nen foto genomen met een bos FATers & ene BIRer  … en daarna naar huis om te merken dat ik weer wa was vergeten (merci FAT voor het terug mee te nemen!).

  BeantwoordenVerwijderen